top of page

Profesjonell bryllupsplanlegging og skreddersøm

Si "Ja!"med Prosjekt Bryllup

Vi er Prosjekt Bryllup

Den eneste leverandøren du trenger å forholde deg til

Prosjekt Bryllup - Bryllupsplanlegger - Bryllup

Vi i Prosjekt Bryllup er opptatt av detaljer, og vi er her for å hjelpe deg med alt du trenger for å gjøre ditt bryllup til en suksess. Med mange års erfaring i bransjen, har vi en dyp forståelse av hva som gjør et bryllup minneverdig og unikt.

Vi har spesialisert oss på å skape drømmebryllup i Skandinavia og Sør-Europa, men hele verden er vår arbeidsplass. Vi er flerspråklige og snakker norsk, engelsk, spansk, italiensk, fransk og portugisisk. Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre din store dag til en uforglemmelig opplevelse

Med vår ekspertise og omfattende nettverk kan du være sikker på at ditt bryllup vil være en suksess.

Fra planlegging til perfeksjon

Vår ekspertise

Prosjekt Bryllup - Det Kongelige Danske Haveselskap - Villa Copenhaghen

 03

Logistikk

I Prosjekt Bryllup forstår vi hvor mye som går med til å planlegge det perfekte bryllupet. Teamet vårt spesialiserer seg på bryllupslogistikk, og sørger for at hver detalj blir ivaretatt sømløst på den store dagen. Med vår ekspertise kan du være trygg på at alle involverte, inkludert leverandører og bidragsytere, vet nøyaktig hva de trenger å gjøre og når. Vi jobber transparent med budsjett, planleggingsskjemaer og tidsplaner, som lar dere ha kontroll på planleggingen uten å måtte ta kontroll. Disse planene sikrer oss en jevn planleggingsprosess fra start til slutt. De gir dere en avslappet planleggingsprosess og friheten til å være gjest i eget bryllup.

 02

Design

Vi spesialiserer oss på personlige designtjenester. Vi sørger for å ta oss tid til å bli kjent med dere begge og forstå stilen og preferansene deres, og sikre at hver detalj er utført til perfeksjon.

Vi forstår at hvert par er unikt, og det er derfor vi lager skreddersydde design hvor ingen er like.

Vi følger alltid med på de siste trendene, men prioriterer alltid personalisering slik at bryllupet er en sann refleksjon av den dere er og blir slik dere drømmer og ønsker. Og vi strekker oss alltid for å gi dere det lille ekstra dere ikke visste at dere kunne få.

Prosjekt Bryllup - Det Kongelige Danske Haveselskap - Villa Copenhaghen
Prosjekt Bryllup - Bryllupsplanlegger - Bryllup
Prosjekt Bryllup - Bryllupsplanlegger - Bryllup

 01

Planlegging

I Prosjekt Bryllup tror vi at god planlegging og en ryddig prosess er viktig for å gi de beste resultater. Vårt team har igjennom mange år perfeksjonert planer og prosesser slik at du får en god opplevelse fra første møte til bryllupet er gjennomført. Vår transparente arbeidsmetode sørger for at kundene våre til enhver tid tid innsyn i planleggingsprosessen, og samtidig vite at alt er under kontroll. Uten at de selv behøver å gjøre noe som helst. Vi jobber utrettelig for å forstå kundene våre, deres behov og preferanser – samtidig som vi jobber og skreddesyr ut fra ønsket budsjett.

Prosjekt Bryllup - Det Kongelige Danske Haveselskap
Prosjekt Bryllup - Det Kongelige Danske Haveselskap - Villa Copenhaghen

La deg inspirere av noen av våre minneverdige bryllupsprosjekter

Featured Weddings

Hør hva parene våre sier

Fra våre kunder

La oss starte planleggingen sammen!

bottom of page