top of page
Overgang_Test-02-01.png

Vi skreddersyr deres bryllup

Vi forstår at dere ønsker et world class bryllup, derfor starter alltid  vår service ved første kontakt - vi svarer raskt opp alle henvendelser.  Første møte bruker vi på å bli kjent med dere og deres tanker og drømmer for bryllupet. Vi lar også dere bli bedre kjent med oss, vår kompetanse og erfaring.

Deres store dag er også en stor dag for oss, derfor er vi hands-on fra første møte til bryllupet er over. Vi holder i alle elementene som inngår i deres bryllupshelg og har kontroll på alt helt ned til den minste detalj.

Vi er kvalitetsorienterte og jobber hardt for å kunne gi dere det lille ekstra, det dere ikke en gang hadde klart å se for dere var mulig.

Vi ligger alltid ett steg foran og sørger for at deres forventninger blir innfridd og dagen går smooth

Det er viktig for oss å vite at bryllupet vi leverer holder en kvalitet vi kan gå god for. Derfor går vi aldri på akkord verken med oss selv eller våre leverandører. Vi leverer en totalpakke nettopp av denne grunn. 

Det er dere som ønsker å la profesjonelle ta hånd om bryllupsplanleggingen og heller bruke tiden på egen arbeidsplass, familie og fritidssysler.

Det er dere som er opptatt av kvalitet.

Det er dere som ønsker et unikt bryllup hvor deres tanker og drømmer er satt ut i livet. 

 

Det er dere som ønsker å være gjester i deres eget bryllup uten å behøve å bekymre dere for om ting er under kontroll.

Hvem er våre kunder?

Hva inngår i vår totalpakke?

I løpet av planleggingsperioden inkluderer vi 3 fysiske møter á 2 timer. 

 

Vi kommuniserer jevnlig og ved behov. Vi er alltid tilgjengelig for dere og svarer opp e-poster i løpet av 2 virkedager.

 

Vi arbeider transparent med dere i forhold til fremdriftsplaner og budsjett under hele prosessen.

 

Vi holder i all kommunikasjon med leverandører på destinasjonen, og sørger for å lande de riktige leverandørene i henhold til deres ønsker og budsjett.

 

Vi jobber for å finne riktig design og uttrykk til deres bryllup, slik at alle produkter og leverandører sammen setter rammen for å skape den stemningen og den festen deres ønsker.

 

Vi koordinerer og sørger for at alt flyter fra dere går av flyet på destinasjon til bryllupshelgen er over.

 

Befaring og leverandørmøter på destinasjonen – ca. 6 mnd. før bryllupet. Vi setter av rikelig tid til bl.a. prøvesmaking, bilder, hår og makeup, befaring av stedet osv.

 

Vi møter dere på flyplassen når dere ankommer og sørger for at dere og gjestene kommer dere trygt frem til destinasjonen.

 

Under bryllupshelgen er vi tilstede under før og etter arrangementet. Slik sikrer vi at ting går smooth og dere ikke skal tenke på noe annet enn å være gjester i eget bryllup.

 

All fakturering går igjennom oss. Vi samler opp fakturaer slik at det blir enklere for dere.

Dere får et bryllupsplanlegger-team med mange års erfaring innenfor bryllupsplanlegging, men også innenfor logistikk og turisme. 

 

Dere får et bryllupslanleggerteam som snakker flytende norsk, engelsk, spansk, portugisisk, fransk og italiensk. 

 

Vi leverer kompromissløst totalpakke i alle våre bryllup. Grunnen til det er at vi vet at for å levere et best mulig sluttprodukt - deres bryllupsfeiring, trenger vi å være on top av alle detaljer og bookinger i forhold til bryllupet.  

 

Alle avgjørelser tas av dere, men vi sørger for å legge frem valgmuligheter innenfor deres ønsker og budsjett; Slik at totalpakken blir det bryllupet dere har drømt om - pluss en god del til.

Ved å booke Prosjekt Bryllup kjøper dere dere lave skuldre, og frihet til å bruke tiden på det dere selv ønsker, og en bryllupsfeiring hvor alt er kvalitetssikret ned til minste detalj. 

Hva får dere når dere booker Prosjekt Bryllup?

Overgang_Test-02-01.png
bottom of page