top of page

Nina fra Prosjekt Bryllup er  Bryllupsekspert for Skandinavia største bryllupsmagasin og bryllupsplatform Ditt Bryllup

Jevnlig skriver Nina artikler for Ditt Bryllup. Her tar hun for seg temaer som er aktuelle i forhold til bryllupsplanlegging. Vi legger fortløpende ut linker til artiklene her. Trykk deg inn via link i bildene under. I tillegg til dette finner dere Nina jevnlig med Q&A for Ditt Bryllups følgere på Instagram. Har du noen spørsmål?  Følg med på story og send inn! Alle tidligere Q&A finner dere i storyhøydepunkt på Ditt Bryllup på Instagram.

Bryllup i Frankrike: Bli kjent med Den Franske Rivieraen, Cote d’Azur

"Drømmer du om bryllup Frankrike?

Når jeg nå angriper franske og vakre bryllupdestinsjoner, må det nevnes at et slikt bryllup ligget i det høyere prissjiktet.

Cote d’Azur er kanskje mest kjent som Den Franske Rivieraen og et sted for Europas (og verdens) kongelige og jetsetere de siste 150 år. Med kjente byer som Nice, Cannes og Saint-Tropez, men her ligger også småbyer som perler på en snor fra Menton - hvor rivieraen starter - til Cassis hvor den ender."

Bryllup i Italia: Bli kjent med Sicilia og bryllupsplanleggerens 2 favorittsteder

"Å arrangere bryllup i Italia har lenge ligget på topplisten for gifteklare nordmenn- og det med god grunn.
Når man tenker bryllup i Italia, er det lett å la seg søke til en vingård i Toscana, og det finnes mange vakre gårder som vil gi deg drømmebryllupet der. Men jeg velger å se sørover i Italia – hele veien ned til Sicilia. I sør er menneskene litt ekstra avslappet, de er veldig gode på sjømat, litt mer gjestfrie, og de har et unikt og spennende vulkanske landskap."

Bryllupseksperten forklarer: Hvordan finne og velge deres stil og tema til bryllupet?

"Flere hundre brudepar søker råd hver eneste måned for å finne budsjettvennlige alternativer til alt som trengs til et bryllup; en liste som er alt annet enn kort.

Hvis du føler en blandet følelse av glede for den store dagen, med også bekymring for faktiske kostnader – har du kommet til riktig sted. Jeg heter Nina Andersen, bryllupsplanlegger i Prosjekt Bryllup, og jeg skal gi deg mine beste tips, triks og råd for et bryllup på budsjett, uten at du må gå for mye på akkord med drømmene for bryllupsdagen"

Bryllupseksperten forklarer: Hvorfor bruke profesjonell fotograf i bryllupet?

"Hvorfor bruke profesjonell fotograf i bryllupet?
Gode grunner til å velge en profesjonell bryllupsfotograf
1. Minner og bilder er alt du sitter igjen med etter bryllupet
2. Du trenger ikke uroe deg for å ødelegge vennskap
3. En profesjonell bryllupsfotograf bruker tid på å bli kjent med dere
4. De har den riktige og viktige erfaringen
5. De vet hva som kan gå galt
Tips fra bryllupsfotograf: Kjemi, Budsjett , Portfolio , Følelser, Kvalitet og Erfaring
•BRUDEPAR
•BRYLLUPSFOTOGRAF
•BRYLLUPSPLANLEGGING
•PLANLEGGING
•BRYLLUPSTIPS"

Bryllupseksperten forteller: Slik blir du prosjektleder i eget bryllup

"Ved å ha gode og gjennomtenkte planer, organisert i skjemaer gjør dere dagen enklere for dere å slappe av og for alle som skal jobbe og bidra på bryllupsdagen til å gjøre det de skal – til riktig tid. Husk å deleger oppgavene og også videreformidle ansvaret tydelig til de ulike personene. Dette sikrer at dagen og middagen får en bedre flyt. Og jeg garanterer at alle som jobber under bryllupsdagen har en bedre og mer forutsigbar dag på jobb. Som dere får igjen ved å ha en smooth og finifn bryllupsdag"

Bryllupseksperten | 10 tips til hvordan dere får en vellykket bryllupsmiddag – med dos’ and dont’s

"Etter over 40 bryllup på samvittigheten har jeg opplevd det meste under bryllupsmiddager. Med andre ord: Jeg vet hva som skal til for at det blir en suksess. Her kommer mine tips for en vellykket bryllupsmiddag."

Bryllupseksperten: 9 tips til underholdning i bryllupet som sørger for at gjestene aldri kjeder seg

"Drømmer du om at bryllupsfesten blir en morsom affære som både du og gjestene alltid vil tenke tilbake på med et stort smil, men sliter litt med å finne ut hva som egner seg best til underholdning i bryllupet?

I tillegg til gode drinker, en spilleliste som gjør at det rister i rockefoten og et måltid som tilfredsstiller smaksløkene, ønsker mange brudepar å tilføre festen noen stemningsfulle aktiviteter, underholdningsinnslag eller morsomme spill og konkurranser.

Underholdning kommer i mange ulike former og varianter, og her får du flere gode tips og råd, og en liste over unike måter å sørge for at gjestene aldri kjeder seg i ditt bryllup."

Bryllupseksperten: Bryllup på budsjett? Slik oppfyller du drømmen om et magisk bryllup

"Hvordan finne og velge deres stil og tema til drømmebryllupet?

Hva ser dere når dere tenker «drømmebryllup»? Her er et par spørsmål dere kan stille dere selv mens tankende buldrer rundt.

Stort bryllup med alle dere kjenner, lite bryllup med nære venner og familie, eller noe midt imellom?

Utendørs bryllup blant majestetiske fjellandskap, havnært blant bølgesus eller et mer klassisk og tradisjonelt bryllup inne?

Drømmer dere om et uforglemmelig bryllup i vårt vakre fedreland, eller et eksotisk destinasjonsbryllup?

Storslått og polert glam? Moderne, fresht og funky? Bakoverlent og «kom som du er»? Naturlig og idyllisk? Klassisk og tradisjonelt? Vintage romantikk? Bohemsk rustikk? Eller kanskje hjemmekoselig bakgårdsvibber?

Hvilken årstid? Vår, sommer, høst eller vinter?"

Destinasjonsbryllup: Bryllup i Danmark – kortreist, grønt, vakkert og trendy

"Destinasjonsbryllup: Bryllup i Danmark – kortreist, grønt, vakkert og trendy.
Hva du må tenke på når du planlegger bryllup i Danmark?

Jeg har valgt å fokusere på København. Kanskje du allerede er lommekjent i byen, men har du sett på byen med bryllupsøyne før? Nei? La oss ta en titt!

Fordelen med Danmark er at gjester som ikke har dager, rekker å komme seg til destinasjonen enten dagen før, eller samme dag.

Våre danske favoritter til et bryllup i Danmark"

Destinasjonsbryllup: Drømmer du om bryllup i Spania? Få nyttige tips og råd, og bli godt kjent med Cádiz og Sevilla

"Destinasjonsbryllup: Drømmer du om bryllup i Spania? Få nyttige tips og råd, og bli godt kjent med Cádiz og Sevilla
Hva er det første dere som brudepar må tenke på når dere vurderer et bryllup i Spania? Hvis jeg måtte velge det fineste stedet å arrangere et bryllup i Spania, trumfer provinsene Cádiz og Sevilla toppen av listen (på delt førsteplass).
Hvordan foregår betaling til leverandører i Spania?
Potensielle utfordringer/problemer med å ha bryllup i Spania og hvordan brudeparet finner beste løsning.
Du kan planlegge et bryllup i Spania, men det lønner seg å ha bryllupsplanlegger."

Drømmer du om Bryllup i Portugal? Bli kjent med 3 eksotiske og skjulte perler

"Når det kommer til bryllupsdestinasjoner har Portugal i alle år måttet se seg slått av de tre store, Spania, Italia og Frankrike.

Det endrer seg nå.

Bryllup i Portugal er på vei til å slå seg opp som den nye hotspot´en for mange brudepar fra Norge - og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor når du først blir kjent med perlene som skjuler seg i dette vakre landet.

Mange amerikanske brudepar har lagt sine store og glamorøse bryllup til områdene rundt Lisboa de siste årene. Dette har hevet standarden i Lisboa med mange hakk. Da jeg spurte en av våre portugisiske leverandører om hvorfor amerikanere velger Portugal, fikk vi et enkelt svar.

– Lisboa er den første flyplassen på Europeisk fastland som amerikanere kommer til når de krysser Atlanterhavet.

Om svaret er så enkelt vet ikke. Jeg tror det har mye med at de så mulighetene i Lisboa lenge før oss nordboere."

bottom of page