top of page

OSLO 29 januar 2023

Vi hadde en visjon om å gi dere en bryllupsmesse Norge ikke hadde sett tidligere. Vi utfordret utstillere til å være kreative og virkelig vise seg frem fra sin beste side på stand. Vi satt sammen en fantastisk brudevisning med stjernekoreografen Marianne Haugli og og Mariann Rosa bak DJ spakene skapte de sammen med de flotte jentene fra Heartbreak Management en nydelig visning. Vi gleder oss til å videreutvikle dette konseptet og fortsette å gi dere en dynamisk, levende, inspirerende bryllupsmesse med Prosjekt Bryllup EXPO.

SOM vi koste oss! Vi gleder oss stort til neste messe om ikke så alt for lenge!

Visningen ble akkurat like vakker og fashion forward som vi ønsket.

Visningen ble akkurat det vi hadde drømt om og mere til. Marianne Haugli hadde satt sammen en rørende og vakker visning for oss. Her ble det vist kjoler fra White By Green, Ski Brudesalong og Sadoni. Dresser fra Mond of Copenhagen. Musikk til vielsen stod Mariann Rosa og hennes Popjoy DJ Booking for. Hår og makeup var nydelig gjort av Nabostylisten med produkter fra jane iredale Norway. På de vakre jentene fra Heartbreak Model Management

Vi arrangerte også workshops/foredrag med noen av våre spesialister i sitt felt innenfor bryllupsbransjen.

Tomas Erdis - Nabostylisten

Celine Seeberg - Asteta Clinic

Nina Andersen - Prosjekt Bryllup

Hedda Braathen - Botanik

Sammen med våre utstillere delte vi ut et bryllup til en verdi av 386.000,- De heldige vinnerne fra Gyda & Simen. Se hvordan Gyda reagerte når hun fikk vite at hun og Simen var de heldige vinnerne.

Vår vakre konferansier Merete Positivista Gamst ledet showet under vår første EXPO. I tillegg til visningen du så over her hadde vi en grand opening med SOLID - storband som løftet setmningen under taket. Danseshow med fantastiske Helene Spilling og hennes partner fra The Zone Dancestudio.  

bottom of page